Dagens Tarotkort påskdagen!


din-inre-rostDin inre röst talar hjärtats ordlösa språk. Det är som en visdomskälla där endast sanning finns. Om den hade ett ansikte skulle det kunna se ut som ansiktet i mitten på kortet. Vaket, uppmärksamt och förmöget att gå bortom all dualitet. Den inre rösten kan lekfullt dyka ner i känslornas djup för att sedan sväva upp mot skyn, som de två delfinerna dansande i livets vatten. Den är sammanlänkad med kosmos, genom den halvmåneformade kronan och med jorden, som representeras av de gröna bladen på figurens kimono. Det finns stunder i livet när alltför många röster drar oss åt olika håll. Den förvirring vi upplever i sådana stunder är en påminnelse om att söka tystnad och centrering inom oss själva. Bara då kan vår inre röst göra sig hörd…

Rozie´s ord på vägen: Lyssna vad din inre röst har att säga dig. Den vet mer om dig själv än vad du någonsin tror. Hur många gånger har vi valt att ignorera den, för att senare fått erfara att det faktiskt varit visare att följa den. Det är nu dags att ändra vår inställning till den, och ta den mer på allvar.

Annonser

2 thoughts on “Dagens Tarotkort påskdagen!

 1. Har aldrig provat det där med Tarotkort. Däremot har jag blivit spådd med vanliga kort, det var nästan skrämmande hur väl det stämde. Spår mig lite då och då, men numera via telefon hos en tjej som jag haft kontakt med i snart tio år.
  Kram,
  Eva

 2. Det är både intressant och roligt. Men viktigt är att man ”tar det för vad det är”, och ”inte låter sitt liv kretsa kring korten”.

  Jag vet folk som har låtit spådomar och uttalanden från medier styra sina liv. De har kastat ut tusentals kronor på enbart en massa ”svammel”. Sådant gör mig upprörd, när man ser hur bedragare utnyttjar godtrogna personer på det sättet.

  Men visst finns det ”seriösa källor”, men de är få – jämfört med det ”utbud” som finns idag…

  Varma kramar från Rozie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s