Dagens Tarotkort torsdag!


100_1360Utanförskap Det lilla barnet på kortet står bakom en grind och tittar ut. Han är så liten och så övertygad om att han inte kan öppna grinden, att han inte uppmärksammar att kedjan som håller grinden inte är fastlåst. Allt han behöver göra är att öppna den. Närhelst vi känner oss utanför eller uteslutna, berör det en känsla av att vara ett litet hjälplöst barn. Det är inte så överraskande, då denna känsla har sina djupa rötter i våra tidigaste barndomsupplevelser. Problemet är att känslan har så djupa rötter, att den spelas upp igen och igen, som ett band i en bandspelare. Du har nu möjlighet, att sluta plåga dig själv med idéer om att du inte är god nog för att bli accepterad och inkluderad. Inse att dessa känslor tillhör det förflutna och släpp taget om denna gamla smärta. Det kommer att ge dig den klarhet du behöver för att öppna grinden och stiga ut till det du mest längtat efter att bli.

Rozie´s ord på vägen: Denna utanförskap du känner kommer att gå över. Du måste släppa taget om det som varit. Av prövningen blir man stark sägs det, och du ÄR starkare än du tror. Den suveräna individ du är idag hade aldrig funnits om du inte behövt gå igenom denna prövning i livet. Glid inte in i självömkans förlamande grepp utan se de möjligheter du har framför dig. Våga tro på dig själv! Tänk på att du ”är ett” med hela universum. Gå in i dig själv så kommer du också se denna länk – denna förbindelse.

Annonser

4 thoughts on “Dagens Tarotkort torsdag!

 1. Hej Rozie! Kloka ord du bjuder på idag 🙂
  Sånt behöver vi alla mer av.
  Hoppas du haft en fin dag annars. Det ser ju ut som vi kommer att få solsken hela helgen. Underbart!
  Du, en kort fråga – har du någon gång kommit i kontakt med ”svart magi” och vet vad det handlar om? Har lite funderingar på ett inlägg om detta, men samtidigt är jag lite tveksam att skriva om såna saker…

 2. Hej, Eva! Tack för dina vänliga ord. 😀
  Det har varit en bra dag idag, och det är utlovat vackert väder till helgen, och det är trösterikt.

  Angående din fråga om ”svart magi” så ska jag ge dig ett ärligt svar. Jag är INTE särskilt insatt i detta ämne, mer än att det används i det syftet att skrämma, förtrycka och få kontroll över andra människor. Och jag anser att man bör hålla sig ifrån allt som har med detta att göra! Och ju MINDRE man vet om det – desto BÄTTRE!

  Önskar dig en bra helg!/Rozie

 3. Tack Rozie, det var ungefär vad jag själv kände. Jag har aldrig haft en tanke på detta förut, men en person sa att vi båda blivit utsatta för detta. Hade lite svårt att ta till mig det. Men sedan läste jag lite på nätet och förstod att det faktiskt finns människor som ägnar sig åt detta – och har det som brödföda! Hur kan man ägna sig åt sådant; att medvetet skada andra (okända) människor?! Det är för mig helt obegripligt! Jag funderade ett tag på att skriva ett inlägg om detta, bara för att göra människor medvetna att sånt här hemskt faktiskt existerar. Men känner olust för det. Inser istället allt mer vikten av att fokusera på det ljusa, positiva.
  Kram,
  Eva

 4. Vad BRA att du i stället fokuserar på det ljusa och positiva i stället! Man ska INTE rota i någonting som enbart är till för att ”dra ner” människor i deras energier.

  Tänk i stället på GODA energier så drar du dem också till dig!

  Kram!/Rozie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s