Dagens Tarotkort söndag!


100_1363Vi är världen Mänskligheten avbildas här som en regnbåge av människor, hållande varandras händer och dansande runt jordens mandala, i glädje och tacksamhet över livets gåva. Detta kort visar att det är dags för kommunikation och dags att dela de skatter, som vi alla har att tillföra helheten. Det finns ingen som klamrar sig fast vid någon eller något. Det är en väncirkel utan rädsla för att känna sig under- eller överlägsen. När vi ser den gemensamma källan för vår mänsklighet, det gemensamma ursprunget till våra drömmar, vårt hopp och våra rädslor, inser vi att vi alla är sammanbundna i existensens stora mirakel. När vi kan sammanföra våra inre tillgångar för att skapa en skatt av kärlek och visdom som är tillgänglig för alla, länkas vi samman i skapelsens utsökta mönster.

Rozie´s ord på vägen: Du ville förändra världen, men undrade hur detta skulle möjliggöras. I hela ditt liv har du levt efter mottot att ”ensam är stark”. Först nu börjar du inse att vi lever i en tid då det måste till en stor förändring, så att vi kan fortsätta leva här på vår underbara Moder Jord. Jorden har vi till låns, och det är viktigt att vi vårdar den tillsammans för kommande släkten. Först NU inser du att vi måste arbeta tillsammans, och sträva mot samma mål, för att uppnå en värld av kärlek och harmoni. Du vet nu att ”ensam är inte alltid stark”, så nu sträcker du ut din hand och väntar på att någon ska fatta den.

Annonser

6 thoughts on “Dagens Tarotkort söndag!

 1. Spännande. Jag gillar Tarot och träffade en kvinna i höstas som lade kort för mig. Så mycket stämde att jag rös, men så var hon nog ovanligt skicklig också, tror jag.

  Ha det fint, Rozie!

  • Ja, tarotkort är spännande, och när det ”stämmer” då känner man en rysning, men inte utav obehag. 😀
   Ha det gott du också!

   Kram!/Rozie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s