Dagens Tarotkort måndag!


100_1364Mognad När frukten är mogen ramlar den från trädet av sig självt. I ena stunden hänger den, full av saft, som i en tråd från grenen. I nästa stund faller den – inte för att den tvingats att falla, eller ansträngt sig att göra det, utan därför att trädet känt dess mognad och helt enkelt släppt taget. När detta kort kommer upp i en läsning, är det en indikation på att du nu är redo att dela med dig av din inre rikedom, din ”läckerhet”. Allt du behöver göra just nu är att slappna av precis där du befinner dig och ha en villighet att låta det ske. Detta uttryck för din kreativitet, att du delar med dig av dig själv till andra, kan ske på många olika sätt – i ditt arbete, i dina relationer, i din vardagliga tillvaro. Det behövs inga speciella förberedelser eller någon särskild ansträngning från din sida. Det är helt enkelt den rätta tidpunkten.

Rozie´s ord på vägen: De erfarenheter du fått genom din resa genom livet har gjort dig till ”den mogna frukt” du är idag. Det är nu dags att dela med dig av dina erfarenheter och goda råd till andra. Livet har agerat denne suveräne trädgårdsmästare, varur dess händer frambringats denna ljuva frukt – som DU blivit. Du har nu släppt taget och det är dags att dela med dig, och du kommer att göra det väl, då du drivs av stor tillförsikt.

Annonser

2 thoughts on “Dagens Tarotkort måndag!

  1. Ja, *suckar* det är så att jag har Solen i konjunktion med Mars (alldeles intill) i mitt horoskop och det gör att jag blir lika otålig som en Vädur (som styrs av Mars) ibland.
    Men jag har nödgats inse att det är lönlöst att skrika på en frukt att den ska mogna någon gång, så att jag får äta den, bildligt talat. Det tar den tid det tar, oavsett om jag hetsar eller inte! 😀

    Ha det så gott, Rozie!

  2. Visst tar det sin tid för denna ”mognadsprocess”, och det är nog en himla tur, det! 😉
    ”Allt har sin tid”, sägs det ju och det stämmer ju.

    Ha det gott, ”Sammiz”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s