Dagens Tarotkort, tisdag!


100_1376Skaparen: Zenmästaren på kortet har tyglat eldens energi och kan använda den för skapande istället för destruktion. Han inbjuder oss att känna igen och dela med honom, den förståelse som tillhör dem som mästrar passionens eld, utan att kväva den eller låta den bli destruktiv och obalanserad. Han är så integrerad att det inte längre är någon skillnad på vem han är inuti och vem han är ute i världen. Han erbjuder förståelsens och integrationens gåva till alla som kommer till honom, det skapande ljusets gåva, som mynnar från centrum av hans varelse. Eldkungen talar om för oss att allt vi företar oss nu, med den mogenhet som följer av förståelse, kommer att berika våra egna och andras liv. Använd allt du kan, allt som du lärt av din egen erfarenhet, det är dags att ge dig själv ett uttryck.

Rozie´s ord på vägen: Du har en enorm kunskap inom dig själv, även om du inte har tänkt på det. Du kan – och du vet mer än du tror! Varför inte dela med dig till andra av den? De skulle uppskatta det!

Annonser

2 thoughts on “Dagens Tarotkort, tisdag!

  1. Intressant:)Låter ju som ett mycket sympatiskt och starkt kort…är det så?
    Både min dotter och jag är födda på en tisdag:)Har det någon betydelse i sammanhanget ,tro?//Sköt om dej och de dina.Kramar./Kao

  2. Ja, det är ett mycket starkt och ”laddat” kort, då det visar på, att det du bär inom dig ökar i intensitet, och ger så mycket till dig själv och dina medmänniskor, om du delar med dig av det.

    Ha det gott!/Rozie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s