Happy Feet – I BelieveHelt underbar video!
Jag blir så glad av att se och lyssna på den.
Hoppas ni blir det också!

Annonser

8 thoughts on “Happy Feet – I Believe

 1. Underbar låt,och mycket tänkvärd video! Han står upp för att vara annorlunda,precis som jag försöker göra! Inte för att det är lätt,men man ska vara sann mot sig själv,annars är det lätt att ”gå under”!
  Kramelikram goa Rozie 🙂

  • Ja, låten är underbar och man blir glad av den. Att vara ”annorlunda” betyder ju inte att det stöter på några hinder, tvärtom.
   Kramelikram, go´a Charlotta!

 2. Filmen är helt klart en av mina favoriter 🙂 Så tvåan ska vi lätt se snart! Hoppas allt är bra med dig!? /KaZ

  • Jag förstår att filmen är en av dina favoriter. Jag har inte sett hela, enbart klippet som jag tycker är helt underbart. 😀
   Det är bra med mig. Jag har nyligen genomgått en medial kurs: ”Healing, andlighet, och konsten att må bra”, och den var verkligen en ”energikick i andlig riktning” och välbehövlig.
   Hoppas allt är bra med dig också / Rozie

   • Fast familjefilmer över huvudet taget är mysiga att se på 🙂 Frossa o mysa med familjen! Tusen tack för att du vill länka till min sida. Jag gör det samma, det är ju så man sprider sin sida för att andra lättare ska hitta till en.

    Medial kurs, va spännande, Sj skulle jag vilja lära mig att hantera min energi, ibland är den så kraftig att jag behöver min sambo till hjälp att balansera mig igen. Innan jag visste om mig själv bad jag henne att stänga ner mig och det fick jag höra efter hand att det skulle jag absolut inte göra för det är min begåvning. Jag hade en annan klasskompis till mig som blev nervös av min energi under en lektion, hon är oxå medial. Hon sa att den var så stark att hon inte kunde kontrollera sig. Jag visste ju inget om min begåvning då, hehe och lät henne göra det. Men min energi kommer tillbaka lika fort igen. Så ngt med den måste ja ju lägga min fokus på hehe, tips, kanske! /KaZ ❤

   • Ja, det är mysigt med familjefilmer. 😀
    Stort tack för att du även länkat till min sida. Tillsammans kan vi då sträva efter att hjälpa människor att förstå detta med allt som har med det som finns runt omkring oss, men som inte alla ser eller hör. Alla människor har ”gåvan” men långt ifrån alla kommer att använda den och utveckla den.

    Jag förstår att du har väldigt starka energier omkring dig, vilka du inte riktigt lyckats med att ”hantera”. Och detta kan då resultera i att du ”öppnar upp och sedan stänger” om och om igen, trots att du inte alltid är medveten om detta. Du sprider starka energier, vilket somliga människor påverkas av, och du själv tar okontrollerat emot energier och känslor på grund av din ”öppenhet”. Och det viktigaste i ditt fall är nu att lära dig ”kontrollera detta” då det ju längden blir tröttsamt att ständigt vara ”öppen”, man måste ”stänga” ibland också under vissa perioder.

    Jag råder dig till att kontakta någon ”medial vägledare” så du kan få verktygen och kunskapen för detta. Kolla gärna länken till Terry Evans hemsida. Där finns olika adresser till mediala vägledare, och du kan även kolla de utbud på kurser som Terry erbjuder. http://www.creativexperiences.com/svenska/start/

    Lycka till ♥ / Rosie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s